MY COVENANT

Legal

Поверителност

Декларация за поверителност

Този уебсайт се управлява и поддържа от Споразумението на кметовете - консорциум на офис Европа от мрежи на местните и регионалните власти, ръководен от Градовете за енергийна ефективност и Kлиматичния съюз и съставени от CEMR, EUROCITIES, FEDARENE и ICLEI Europe.

Юридически отказ от отговорност

Единствената отговорност за съдържанието на тази уеб страница е на авторите. То не отразява непременно становището на Европейския съюз. Нито Европейската асоциация за творчество и иновации, нито Европейската комисия са отговорни за каквото и да e използване на съдържащата се в нея информация.

Обща политика за данните

Личните Ви данни са поверителни и няма да бъдат разкривани на трети страни без Ваше съгласие, в съответствие с Общия регламент на ЕС за защита на данните (GDPR).

Политика за данни на MyCovenant

На подписалите лица и на други членове на Споразумението на кметовете трябва да бъде предоставен достъп до защитена с парола зона на MyCovenant на уебсайта.

Моля, вижте тук цялата политика за данни за MyCovenant.

Как можете да контролирате личните си данни за контакт?

Вие сами можете да изберете да покажете данните си за контакт на уебсайта на Споразумението на кметовете-Европа по следния начин:

  • Всеки път, когато бъдете помолени да попълните профила си в ограничената зона, потърсете полето, което можете да отбележите с отметка, за да посочите, че искате тази информация да бъде показана на уебсайта на Споразумението на кметовете - Европа.
  • Ако предходно сте се съгласили да показвате личната си информация, можете да промените мнението си по всяко време, като премахнете отметката в съответното(ите) поле(та).

 

Моля, не забравяйте да ни информирате за желанията си за всеки детайл за контакт, който споделяте с нас.

Как можете да промените или да изтриете личните си данни?

Можете да актуализирате или да изтривате данните си и данните си за контакт по всяко време. Просто трябва да влезете в екстранета и съответно да промените профила си (в „Моят акаунт“> „Моят екип“).

Абонатите на нашите имейл списъци могат да прекратят абонаментите си чрез връзка в долната част на всеки имейл, изпратен от eumayors.eu.

Как защитаваме личните Ви данни?

Ние се ангажираме да гарантираме, че личната Ви информация е защитена. За да предотвратим неоторизиран достъп или разкриване на данни, сме въвели подходящи физически, електронни и управленски процедури за защита и подсигуряване на информацията, която събираме онлайн.

Достъпът до личните Ви данни подлежи на строг контрол на сигурността като криптиране и контрол на достъпа. Ние не споделяме личните Ви данни с трети страни без предварителното Ви съгласие.

Поверителност на нашите имейл списъци

Ние поддържаме имейл списъци, за да информираме заинтересованите, отговарящи на изискванията лица за важни теми, а отделните лица трябва утвърдително да заявят да се присъединят към тях.

Ние конфигурираме софтуера си за списъци на сървър да откаже да разкрие имейл адресите на абонатите на нашия списък на каквито и да е други лица, освен на тези, които упълномощаваме. Ние не разкриваме никакъв имейл адрес, регистриран чрез уебсайта.

Все пак, ние не сме автор на този софтуер и не носим отговорност за каквито и да е грешки в софтуера за запазване на анонимността на абонатите.

Отказ от отговорност

Отговорността за това, което е попълнено в ограничената зона, се носи от всеки потребител. Вие сами носите отговорност за съдържанието на профила си, което се вижда на уебсайта на Споразумението на кметовете - Европа. Ние не носим отговорност за каквато и да е употреба, която може да бъде извършена от съдържащата се в него информация. Следователно ние не носим отговорност за действията на трети страни, за съдържанието на техния уебсайт или за каквито и да е продукти или услуги, които те могат да предлагат.

Свържете се с нас относно нашата политика за поверителност

Ако имате каквото и да е съмнение или въпрос относно тази политика за поверителност, моля, изпратете ни имейл на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.